Kaklık Ortaokulu

Vizyon: Özgür düşünceye sahip yenilikçi ve işbirliğine açık, özgür düşünceye sahip, zamanı verimli kullanabilen, sorgulayıcı çalışanlar olarak bilimsel, akılcı ve mantıklı düşünme becerisine sahip, gelişim için risk alabilen, özgür düşünceye sahip,yaratıcı, ve özgüvenli bireyler yetiştirmek ve daima gelişen, değişen, kendi kendine yetebilen bir kurum olabilmektir.

Misyon: Kendisine ve başkasına değer veren, okulu ve öğrenmeyi önemseyen, moral ve ahlaki değerlere sahip çıkan akılcı ve çağdaş bireyler yetiştirerek, kaliteyi arttırmaktır.

Başarılar: Başarılarımız

Saatler: 08:30--12:00--13:00--15:30
Yabancı Dil:
Okulun Sınav Başarı Durumu: 2022 YILINDA FEN LİSELERİ VE NİTELİKLİ OKULLARA 6 ÖĞRENCİMİZ YERLEŞTİ, BURSLULUK SINAVINI 8 ÖĞRENCİMİZ KAZANDI
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %100
Sportif Etkinlikler: MASA TENİSİ VE FUTBOL TAKIMLARIMIZ MÜSABAKALARA KATILMAKTADIR
Bilimsel Etkinlikler: 2022 YILI TÜBİTAK 4006
Proje Çalışmaları:

Telefon - 02588162031

WEB - https://kaklikortaokulu.meb.k12.tr

Adres - KAKLIK MAH. MEHMET AKİF ERSOY CAD. KAKLIK ILKOKULU BLOK NO: 14 HONAZ / DENİZLİ

Kütüphane Kitap Sayısı :1986
Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - KAKLIK BELDESİ DENİZLİ ANKARA YOLU -DENİZLİ UŞAK YOLU ÜZERİNE KURULMUŞ ULAŞIM OLARAK DENİZLİ MERKEZE VE DİGER İLLERE HERZAMAN ARAÇ BULUNA BİLECEK BİR KAVŞAK NOKTASIDIR.

Ulaşım DENİZLİYE GİDİŞ GELİŞ İÇİN HER DAKİKA BİR MİNÜBÜS SEFERLERİ YAPILMAKTADIR.HONAZ İLÇESİNE GİDİŞ İSE DENİZLİ YOLU ÜZERİNDE BULUNAN ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDEN SONRA HONAZ MİNUBÜSLERİYLE YAPILMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık DENİZLİ ANKARA KARAYOLU ÜZERİNDE BULUNAN KAKLIK BELDESİNİN DENİZLİ İLİNE OLAN UZAKLIĞI 34 KM OLUP HONAZ İLÇESİNE OLAN UZAKLIK İSE 28 KM DİR.